המנה המפנקת הזאת בושלה בפעם הראשונה ע"י אשתי, היא החליטה להכין צהריים והפתיעה בטעמים מעולים. אחרי שבוע הכנסתי אותה לתפריט והיא קצרה שבחים רבים.
מה שמדהים במנה זה שהיא גם עשירה בטעמים וגם לא כל כך מסובכת להכנה.
זמן הכנה כ-40 דקות
ל4 מנות -
לפירה:
2 בטטות בינוניות
2 תפוחי אדמה
5-6 כפות חלב קוקוס
מעט מלח
למוקפץ:
4 פטריות יער/שמפיניון/פורטובלו גדולות
300 גרם טופו
2 כפות סילאן
2 כפות סויה
חצי כוס יין אדום
מלח
פלפל שחור
להגיש עם בצל ירוק, כוסברה ופטרוזילה קצוצים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה